Vodafone Kedd

Vodafone Kedd 1+1

A Vodafone Kedd a Vodafone Köszönet Program része.

Ahhoz, hogy a kedvenc napotok a Kedd legyen és igénybe vehessétek partnereink kedvezményeit, először csatlakoznod kell a Köszönet Programhoz! Köszönetes leszek

Miért fogod szeretni a Vodafone Keddeket?

Mi a Vodafone Kedd?

A kedd a Vodafone-osok kedvenc napja a héten: ezen a napon fél áron ehetsz, szórakozhatsz, művelődhetsz és vehetsz igénybe sok-sok hasznos szolgáltatást.

Hogyan működik az új Vodafone Kedd?

Nagyon egyszerűen: csak annyit kell tenned, hogy csatlakozol a Köszönet Programhoz, ha eddig még nem tettél volna így. Utána nézz szét ajánlataink között, válaszd ki a kedvencedet, majd Vodafone-os telefonszámodról kérj egy kódot SMS-ben. A kapott kódot mutasd be a kiválasztott helyen, és már kapod is az 1+1 kedvezményt!

Hogyan szerezhetek kódot?

Ha még nem regisztráltál a Köszönet programba, pár perc alatt ezt is elintézheted honlapunkon, a www.vodafone.hu/koszonet oldalon, vagy keresd meg a hozzád legközelebb eső üzletünket, ahol kollégáink örömmel segítenek neked. Válassz magadnak Vodafone Kedd kedvezményt itt az oldalon, és küldd az ahhoz tartozó kódot egy normális díjas SMS-ben a 06 70 70 00 241-es telefonszámra. A válaszüzenet tartalmazni fogja azt az egyedi kódot, amit be kell mutatnod a pénztárnál a Vodafone Kedd kedvezmény érvényesítéséhez.

Hol vehetem igénybe a Vodafone Kedd kedvezményt?

A Vodafone Kedd országszerte nyújt kedvezményeket keddenként. Keresd meg a hozzád legközelebb eső lehetőséget!

Kihez fordulhatok ha további kérdésem van?

Ha bármi kérdésed van a Vodafone Kedd programmal kapcsolatban, keresd kollégánkat az alábbi elérhetőségeken!

  • Juhász Nóra
  • Vodafone Kedd
  • kapcsolattartó
  • e-mail: n.juhasz@mito.hu
  • Mobil: +36/70 416 2122